AAB2-3

Allez, allez, bougez ! 2.0

Verlengd wegens succes! Na de goede reacties van de vele aanwezigen vorig jaar nodigen we jullie uit op de tweede editie van ons feest: Allez, Allez, Bougez 2.0! 

Aan een succesvol recept dient op zich ook niet te veel gesleuteld te worden, enkel de ingrediënten werden gewijzigd.

De avond wordt zo vanaf halfnegen op gang getrokken door Walid Connection, welke absoluut niet voor één muziekstijl te vangen is (gaande van reggae en raï tot Arabische grooves en funk) en eigenlijk Wereldmuziek from Gent brengt! Nadien is het de beurt aan de Congolese groep Kinanga Boeing 737: met hun rumba zullen ze de sfeer zeker een eind in de hoogte drijven en de boel aan het dansen krijgen! Het dj-duo ‘The Rudies’ pakt het over en leidt je al dansend naar alle uithoeken ter wereld.

Het geheel wordt terug gekruid met lekkere zuiderse hapjes en cocktails!

We hopen jullie (opnieuw) te mogen verwelkomen, want we hebben ook jou nodig om er terug een spetterend feest van te maken! De opbrengst gaat ook dit jaar integraal naar de projecten die we steunen in het Zuiden.

 

Op onze facebook-pagina https://www.facebook.com/events/598286893565925/ kan je je aanwezigheid bevestigen. Je mag het event uiteraard ook delen en al je vrienden uitnodigen! Praktisch:

Kaarten in voorverkoop kosten € 5. Je kan ze reserveren door een mailtje te sturen naar info@aksante.be met vermelding van je naam en het aantal kaarten. Je kaarten zullen dan klaar liggen aan de inkom.

Wanneer je een kaart koopt op de avond zelf kost dit € 6.

 

Place to be: Bij’ De Vieze Gasten, Haspelstraat 31, 9000 Gent.

 

We kijken er naar uit om er samen met jullie een Groot Feest van te maken!

 

Warme groeten,

 

Hélène, Eva, Thomas, Annelies, Ruth en Astrid